LollyLove

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kto som?-27 faktov o mne

LollyLove´s Ahoj, tak je tu nový článok. Pôvodne to malo byť už včera, ale počítač sa asi zbláznil a nešlo mi prihlásiť sa na blog:-(. Dúfam že sa bude páčiť P.S. ospravedlňujem sa za neprehľadné usporiadanie faktov, fakt neviem, prečo to uverejnilo takto, keď pri písaní to bolo písané pod seba...uvidím, čo sa bude dať robiť.-(
1.Moje ,pravé, meno je Lenka 2.Úplne ma fascinuje Paríž(vlastne celkovo Francúzi)-štýl, móda, spôsob chovania, skrátka všetko!Veľmi by som sa tam chcela dostať na výmenný pobyt tam 3.Chodím na 8- ročný bilingválny gympel-učím sa AJ 4.Občas počúvam klasiku, vážnu hudbu(som divná?) 5. Som kresťanka 6.Zbožňujem Yankee candle- mám asi dva vosky-Pink Hibicius, Vanilla Lime a jednu sviečku-Vanilla Cupcake(rovno poviem, že mám rada vanilkové vône, sladké a kvetinové) 7.Mám dvoch mladších súrodencov-ach! 8.Veľmi ma baví práca s polymerovými hmotami-FIMO, premo!,Cernit 9.Rada hrám spoločenské hry 10.Mám akné, hnedé vlasy tesne pod plecia, a 166 cm 11. Obľúbení youtuberi: Teri Blitzen , Makyna 016, Stylewithme, VADAK, Atishow, Bethany Mota, pavlinna17 12.Som gurmánka-milujem ochutnávať nové jedlá, jedla som už aj chobotnicu, úhora, slimáky, mravce(fuj!)ale chobotnica bola celkom dobrá:-D. Vďačím za to môjmu strýkovi-vďaka! 13.Som DIY maniak 14.Asi by som neprežila bez čokolády 15.Mám veľmi rada sladké-ale nie na hlavné jedlo-šúľance, pirohy nemôžem vystáť. 16.Som mäsojed:-) 17.Už od malička zbožňujem pomarančový džús 18. Po kakau, horúcej čokoláde sa mi niekedy spraví zle(what???) 19.Neznášam vysávanie-je to nuda, vysávač večne padá a bolí z toho chrbát(au) 20. Takmer na všetko si lejem kečup-je to zlozvyk, snažím sa odvyknúť si 21.Zbožňujem soby a sovy 22.Môj obľúbený deň je pondelok a ročné obdobie zima 23.Mám asi stomiliónov balzámov na pery 24.Obľúbené speváčky: Jamie Grace, Taylor Swift 25. Spievam v zbore- je nás tam asi 100 a neskutočne ma to baví 26.LOVE CHRISTMAS FOREVER! Neustále si spievam koledy(falalalalalalalalalalalala) 27.Ja a moja najlepšia kamoška sme úplne odlišné-ako čierna a biela:-)

About me | stály odkaz

Komentáre

  1. Ahoj, Lenka.
    Napriek tomu, že mi Outsideristka radšej strčila bradavku do úst, len aby som ti nepovedala, čo si myslím, tak mám iba jednu otázku... Who cares?!
    publikované: 02.01.2015 11:06:50 | autor: surrnerealna (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014